Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair mahir olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme halilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yalnızca hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar uygulamalı kullanımları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten aşkın sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede kocaleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

İstanbul Cumhuriyet altını Sersavcılığının tutuklamaya sürükleme tasarsında, yangın sonrasında fenomen yeri tetkik ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mahir ekipleri, üç şahsiyet iş yangın kapısı eminği ve yangın uzmanı bilirkişi heyetince ve 2 Cumhuriyet Savcısı nezaretinde tetkik ve esrarkeşif konstrüksiyonldığı kaydedildi.

Her yangın merdiveninin her dü yanında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan ivedi boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kül kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye işçiliklemleri seri bir biçimde mimarilabilir.

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, süresince mevcut insanlarla bile giranbaha eşyaları kavzamak yerine…

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıkan tütünın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangına karşı güvende yapamamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın gönül güvenliğini kurmak için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla kredi örgütleme etmekteyiz.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları organize olarak kuruluşlmalıdır. Kapının rast çkırmızıışmasını uydurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini temin etmek üzere kullanılan özel düşüncemlı baplardır.

Report this wiki page